Tajemné zvuky Země

16.02.2012 10:52

 

Tajemné zvuky Země: množí se pozorování po celém světě
Tajemné zvuky Země: množí se pozorování po celém světě

Z celého světa se na YouTube shromažďují videa zachycující tajemné zvuky vycházející z útrob naší planety. Množí se i teorie...

19.01.2012 17:13:30   Pravdu.cz   Beryl   Ze světa

Poslední měsíce jsou ve znamení spekulací o konci světa. A tajemných zvuků, vycházejících s největší pravděpodobností z nitra planety. Zaznamenány byly téměř ve všech koutech světa a vědci nebyly dosud věrohodně vysvětleny.

 

Pozorování z celého světa

Kyjev, Bělorusko, Florida, Michigan, New Jersey, North Bergen, Victoria BC, Alkmaar, Maryland, Skandinávie...

 

Jsou slyšet temné a hlasité zvuky, jakoby kovové, apokalyptické. Na celém světě se velmi podobají, což je velmi zvláštní.

 

Teorie tajemných zvuků

Teorie jsou různé. Opět se do hledáčku zájmu dostaly antény HAARP. Mluví se o předzvěsti konce světa. Vědci se přiklánějí k předzvěstem zemětřesení nebo k důsledkům pohybů litosférických desek. Mayové žádný konec světa nepředpověděli, že by tedy HAARP nebo zvuky z kosmu? Nebo zvuky potvrzují teorie rostoucí Země?

 

Podivné však je, že tato pozorování jsou zcela nová a objevují se od přelomu roku 2011 / 2012. Zemětřesení a pohyby kontinentů zde máme od nepaměti.

 

Tato strašidelná představení trvají i několik minut, svědky jsou stovky lidí. V jednom z případů tyto tajemné zvuky přerušily baseballový zápas! Lidé se většinou neshodují, zda zvuk vychází ze Země, nebo naopak z atmosféry.

 

Tajemné zvuky: kompilace pozorování z celého světa

 

Aktualizace 23. ledna 2012: Tajemné zvuky Země se v poslední době vyskytují ve zvýšené míře. Fenomén ale není úplně nový. Kolega, který se s ním osobně setkal, pro Vás připravil volné pokračování. Nejen o jeho historii, ale o všech myslitelných vysvětleních...

 

Pokračujte zde: Tajemné zvuky Země (2) >>>

Zdroj: YouTube.com