Sny o mimozemšťanech

12.02.2012 17:47

 

Mimozemšťané a sny
Mimozemšťané a sny

Terezu začali ve snech častěji kontaktovat příchozí z vesmíru. Zdá se jí o nich poměrně často od té doby, co uviděla UFO. Byla s přítelem na dovolené v Řecku a oba si všimli podivného létajícího objektu, který vyfotografovali.

14.11.2011 20:42:19   Pravdu.cz   heartblue   Ostatní kategorie

Od té doby Tereze vstupují mimozemšťané do snů několikrát měsíčně, vnímá jejich přítomnost i v bdělém stavu, má často pocit, že se ji snaží kontaktovat, ale bojí se.

 

Tím to ale nekončí: její přítel, který se mimozemšťany dosud vůbec nezabýval, má najednou také sny o UFO. V jednom snu uviděl ještěry – jeden z nejznámějších mimozemských druhů, který byl na zemi zaznamenán. Přítel byl v šoku, když mu Tereza ukazovala obrázky různých ET a mezi nimi reptiliány - Ano, ty viděl ve svém snu!

 

Tereza je normální mladá žena, která nestojí o publicitu, jen se snaží vypátrat, co se jí a jejímu příteli děje, a tak svůj zážitek zveřejnila na jednom malém webu. Její sny mne zaujaly. Zapátral jsem v dosažitelných informacích. Napadá mne několik možností, co se stalo.

 

Za prvé: oba byli opravdu kontaktováni. Za druhé: jejich sny jsou z říše fantazie, jejich podvědomí rezonuje filmy, obrázky či mediální informace. Jako třetí možnost se nabízí, že Tereze a jejímu příteli se otevřely vzpomínky z minulých životů. „V nedávném snu jsem viděla obrovskou kosmickou loď, která v Egyptě (nebo nějaké takové zemi) havarovala. V tom snu jsem viděla i obrovské inteligentní hady.“ V tomto snu se objevují motivy starověkého Egypta, často spojované s Atlantidou, a inteligentních hadích bytostí. Fenomén nebeských hadů - bohů se vyskytuje v různých kulturách po celé planetě, například v Egyptě, Indii, Mezopotámii či u indiánských kultur, stačí připomenout aztéckého opeřeného hada - boha Quetzcoatla. Může jít o vzpomínku z minulých životů z velmi dávné doby.

 

 

Navigování mimozemské lodě

V jiném snu Tereza navigovala mimozemšťany, pomáhala jim přistát na Zemi pomocí zvláštního přístroje, který vypadal jako dvě velká kovová vejce, na kterých se ukazovaly mimozemské znaky. Také jejímu příteli se v té době zdál sen, že nějaké UFO přistávalo na Zemi a mělo havárii. Podle Terezy na sebe tyto sny navazovaly. Což je opravdu zvláštní. Posádka zkázu korábu přežila, byli to ještěři, kteří dále žili normálně mezi lidmi, i když jimi byli opovrhováni. V tomto případě se nabízí možnost, že snící muž nahlédl pod povrch matrixu, v němž žijeme. Uviděl skrytou realitu, reptiliáni mezi námi žijí v lidské podobě. Další možností je, že sen ukazoval Zemi, ale v jiné časové linii.

 

Tereza se dnes domnívá, že mimozemšťané z jejích snů jsou mírumilovné bytosti, které chtějí lidstvu poskytnout pomoc a připravují se na přistání.

 

 

Martina je mimozemšťanka

Jiná žena, která přiznala v diskusi, že má kontakty s mimozemšťany, se jmenuje Martina. Na rozdíl od Terezy se však ET nebojí, kontakt s nimi ji baví. A s reptiliány se dokonce setkala. Stalo se to takto: při jedné meditaci se náhle ocitla na mimozemském plavidle, kde byl ještěr, který ji rovněž uviděl a byl velmi překvapen. Ona se potom zase bezpečně vrátila na Zemi. Martina také uvádí, že se při astrálním cestování setkala s celou svou bývalou mimozemskou rodinou z jednoho souhvězdí.

 

A tady se nabízí další interpretace: někteří z nás jsou prostě inkarnovaní mimozemšťané v lidských tělech, a proto jim jde kontakt s příchozími z vesmíru lehčeji. Tahle představa se v posledních letech dost šíří a je přijímána lidmi často vstřícně.

 

Podobné kontakty s mimozemšťany, jako mají Tereza a Martina, potvrzuje i Maia, další návštěvnice serveru Novazeme2010.ning.com: „Asi před půlrokem se mi zdál sen, že jsem na palubě kosmické lodi. Do půlkruhu kolem svítícího panelu seděly vysoké bytosti se světlými vlasy a v modrých přiléhavých kombinézách, měly výrazně modré zářivé oči. Něco mi ukazovaly a podlaha pode mnou se stala průhlednou a já viděla Zemi v kosmickém prostoru. Přede 2 měsíci měl ten sen pokračování, tentokrát na té samé lodi byli i pozemští lidé a o něčem jsme se radili. Myslím si, že těch kontaktů bude přibývat s rostoucí vnímavostí lidí a naléhavostí od vesmírných bratrů nám, lidem.“

 

Ufolog Ladislav Zelinka k tomu dodává: „Myslím, že je to – zvláště pro některé lidi – úplně normální s tím, jak se vyvíjíme a rozšiřujeme svou multidimenzionální existenci.“

 

Základní typologie mimozemšťanů

Co uvádějí k typologii mimozemských ras působících na Zemi různé zdroje, shrnuje ve své publikaci Children of the Matrix spisovatel David Icke. Zde je jen velmi stručný výběr, který souvisí s uvedenými sny:

 

1. Humanoidní Nordičtí lidé (Nordics) jsou vysocí asi 200 cm, modroocí s plavými vlasy

 

2. Reptiliáni měří 180-240 cm, mají hadí kůži a oči, jsou spojeni s šediváky (greys), kteří mají velké černé oči

 

Obě skupiny bojují o nadvládu nad Zemí. Jejich jednotlivé frakce pocházejí ze souhvězdí Orion, An- dromeda, Lyra s hvězdou Vega, Bootes s hvězdou Arcturus, Plejády, Velký Pes s hvězdou Sírius, Síť (Reticulum) s hvězdou Zeta Reticuli, Býk s hvězdou Aldebaran a ze souhvězdí Draka s hvězdou Alfa Draconis.

 

Tito mimozemšťané se pokládají za vládce lidí. Přinesli na Zemi mnoho potencionálních kombinací DNA. Křížením s lidmi je vpravují geneticky do našich těl. Objevuje se to v mýtech popisujících, jak se Boží synové křížili s lidskými dcerami. Z tohoto křížení vznikla rasa Nefilim. Tak vznikli i Nordičtí lidé a Aryané. Toto spojení nordických a plazích DNA dalo vznik i královským krevním liniím, které vládly tisíce let před známou historií. Měli bílou kůži a modré oči. Jsou známi pod jménem Dračí Krá- lové a jedině oni znali svůj tajný původ a záměr. Jejich starodávným hlavním stanem byl Babylon, hlavní centrum Sumeru. Odtud se Ilumináti (potomci Nefilim a Dračích králů a představitelé mimo- zemských ras) přestěhovali do Říma, kde vybudovali Římskou říši spolu s křesťanstvím. Centrum Iluminátů se později přemístilo do Londýna a nakonec do USA. Tolik David Icke.

 

 

Válka o Zemi

Někteří badatelé jsou přesvědčeni, že mimozemské bytosti bojují o Zemi a o celou sluneční soustavu. O této válce referuje také záhadolog Jaroslav Chvátal na svém webu Matrix-2001. Podle něj sluneční soustavu okupují šediváci a ještěři (dracos). Boj proti nim vedou obyvatelé Andromedy a odehrává se převážně ve 4.dimenzi, ale částečně i v dimenzi naší. Porážka greys a dracos, která se podle Andromeďanů blíží, donutí iluminátské síly a spící složky Anunnaki typu Nefilim, aby opustily Zemi. Naopak tím pádem vzroste vliv probuzených frakcí Anunnaki typu Elohim, kteří v roce 2022 chystají návštěvu planety Země, uvádí Matrix-2001. Možná právě to jsou mimozemšťané, kteří si připravují půdu pro vstup na Zemi tím, že už nyní kontaktují mimořádně senzitivní jedince, jako je Tereza či Martina.

 

Autor: heartblue