Portál lebek

12.11.2011 21:28

 

Portál 11-11-11 a křišťálové lebky
Portál 11-11-11 a křišťálové lebky
10.11.2011 21:27:18   heartblue   Ostatní kategorie

Příznivci esoteriky mají v oblibě takzvané portály. Někdy se jim říká hvězdné brány. Jedná se o dny, kdy se opakují určité číselné kombinace, už napohled výrazné. Portál 11-11-11 je očekáván s mimořádným zájmem, protože opakuje číslici 11.

Ta je všeobecně pokládána za andělské či mistrovské číslo. Vztahuje se k duchovnosti, osvícení a vyvážení protikladů. Portál můžeme chápat jako bránu, skrze niž přicházejí na zemi energie z jiných světů. Esoterika vychází z přesvědčení, že vše je propojeno. Proud duchovních energií v posledních letech stále sílí a transformuje lidské vědomí, proměňuje jedince i společnost. Souvisejí s tím často frekventované pojmy transformace a vzestup i mayský kalendář.

 

Božský budíček

Opakování číslice 11 se považuje za informaci „shora“, že je člověk na duchovně správné cestě. Někdy se to vysvětluje jako „budíček“, který říká: probuď se, jsi božská bytost s obrovskými tvořivými schopnostmi. Vše máš uloženo v DNA. A 11. listopadu 2011 se toto děje trojnásobně!!! Co asi přinese tento andělský déšť? Spojení číslic 11 v letošním roce má pomoci lidem, aby prohlédli svět duality, má zviditelnit tento starý svět, v kterém od věků žijeme, a jemuž vládne starý světový názor založený na strachu. Portál 11-11-11 nabízí příležitost spojit se s ostatními lidskými bytostmi, které usilují o svět lepší.

 

Rituální cesta s křišťálovými lebkami

Právě s 11. listopadem 2011 je spojena také duchovní pouť mayských stařešinů napříč severoamerickým kontinentem. Na konci cesty Mayové použijí ve svých obřadech mysteriózní křišťálové lebky. Pouť zorganizovali mayský stařešina Hunbatz Man a prezident mayské rady starších Pedro Pablo Chuc. Začátek byl na Manhattanu 26. října a k vyvrcholení duchovní cesty dojde 11. listopadu v Los Angeles. Přitom se uskuteční dosud utajovaný rituál 13 lebek. Poprvé po 26 tisících letech. Cestou na západ se Mayové zastavili na několika posvátných místech, aby tam svými obřady uvolnili pradávné energie zapečetěné v tamější půdě. Právě tyto energie mají oživit hvězdnou bránu 11-11-11.

 

Vesmírný computer

Mayové pokládají křišťálové lebky za starodávné relikvie, které v sobě ukrývají informace o celé historii planety Země i o její budoucnosti. Některé jsou vyřezané z čistých křemičitých krystalů, jiné z nefritu. Lebky mají produkovat energetické pole, které aktivuje lidské vědomí tak, že se začíná měnit vnímání reality. Mayové lebky považují za projevení samotného Ducha ve hmotě. Od něj nám přichází obrovská pomoc právě nyní, v době velkých změn magnetických frekvencí na Zemi. Jakmile budou duchové lebek probuzeni, vystoupí starodávná moudrost, která v nich byla po věky uchovávána, do společného pole a naplní kolektivní vědomí. Lebky odevzdají pradávné vědění lidstvu. Tyto lebky jsou podle indiánů hmatatelným důkazem, že se blíží Nová doba probuzení lidského pokolení.

 

Legenda 13 lebek

Tyto posvátné kamenné lebky - které byly nalezeny v ruinách dávných civilizací – Mayové ukážou veřejnosti poprvé v historii. Unikátní je také to, že 11. 11. 2011 bude všech 13 lebek shromážděno na jednom místě – ve městě andělů, v Los Angeles. Jejich stáří odhadují Mayové na 5000 až 12 000 let. Na povrchu lebek není ani stopy po strojovém zpracování. Legendu o 13 lebkách zpracoval režisér Steven Spielberg ve filmu Indiana Jones a Království křišťálové lebky. Podle legendy se křišťálové lebky spojí a vyjeví tajemství, které pomůže lidské rase přežít v dobách, kdy postihne lidstvo i Zemi těžká krize. Během závěrečných ceremonií slíbili Mayové odhalit tajemství roku 2012.

 

Autor: heartblue