Nejlepší UFO videa...

22.02.2012 18:22

 

Nejlepší UFO videa - co je to?
Nejlepší UFO videa - co je to?

UFOlogie není sci-fi ani fantasmagorie. Odhalujeme nejpovedenější záběry neidentifikovatelných létajících objektů. Poznáte co je to?

7.01.2012 20:06:23   Pravdu.cz   Beryl   Ostatní kategorie

Řada lidí si o UFO myslí, že jsou to nesmysly. Ale právě naopak! Problematikou UFO se zajímá celá řada velmi seriózních lidí, vědců a dokonce i vlád. Hlavním omylem je totiž záměna UFO za fantasmagorie. Je proto dobré si říci, co tato zkratka znamená. UFO je zkratka z anglickéhoUnidentifield Flying Object, čili neidetnifikovatelný létající objekt. Vše, co můžeme vidět a o čem nemůžeme s určitostí tvrdit, co to je.

 

Jedná o optické klamy. O fyzikální úkazy, které si současnými znalostmi nedovedeme vysvětlit. Pod roušku UFO schovávají vlády a jejich armády svůj výzkum. I o tom existují důkazy a věrohodné dokumenty.

 

Často pozorování UFO a UFO videa nedávají dostatek informací či potřebné kvality k jejich identifikaci. Může se také jednat o podvrhy za účelem zmíněné kamufláže nebo zviditelnění se.

 

O celé řadě pozorování vypovídají piloti stíhacích nebo dopravních letadel. Tedy lidé stejně důvěryhodní, jako lékaři nebo učitelé. O setkání s UFO hovoří bývalí agenti nejrůznějších agentur celého světa. S UFO se setkala celá řada obyčejných lidí jako jsme my. A nemyslíme si, že je vizitkou moudrého člověka tvrdit o něčem, co jsme neviděli, že to neexistuje.

 

Nejlepší UFO videa

 

 

 

My věříme, že část z těchto UFO úkazů je mimozemského původu. Jsme přesvědčeni, že vlády a armády velmocí o existenci mimozemských civilizací ví. Možná s nimi jsou v kontaktu. A s největší pravděpodobností se jedná o jednu z největších konspirací. Ani UFO skeptikové ve většině případů netvrdí, že mimozemšťané neexistují. Chtějí jen nezvratné důkazy, pokud chce někdo přijít s tak převratným tvrzením, že zaznamenal právě mimozemský stroj. A nezvratným důkazem je pro ně pouze vzorek mimozemského materiálu, technologie nebo DNA.

 

UFO automaticky neznamená mimozemšťané a sci-fi.

 

Pozorovat UFO může každý z nás. Podívejte se v noci na oblohu, zdánlivě plnou hvězd. Uvidíte opravdu spoustu světel s větší či menší jasností. Některé dokonce s proměnlivou svítivostí. Některé až příliš jasné na to, aby se mohlo jednat o hvězdu. Některá se mohou pohybovat. V tu chvíli je UFO vše, co nedokážete jasně identifikovat. To je hvězda, to planeta, to letadlo nebo satelit, balón štěstí.

 

Řada lidí i vlád zájem o tuto problematiku zneužívá a zaplavují internet velmi kvalitními podvrhy. V dnešní době je snadné vytvořit věrohodné video stejně, jako falešnou bankovku. Jedni chtějí zaujmout, druzí diskreditovat a třetí kamuflovat. Nicméně UFO existuje, protože nikdo na světě nedokáže bezpečně identifikovat 100% pozorování.

 

Pro řadu lidí je UFO výborný byznys. Jak říkají UFO skeptici: Přednáškou o tom, že UFO a mimozemšťané neexistují si tisíc dolarů účtovat nemohu....Nebo: Vím, že kniha o neexistenci UFO se bude prodávat maximálně ve stovkách kusů...

 

Hledejme spolu pravdu!

Zdaleka vše nebylo objeveno, objasněno a vynalezeno. Hledat pravdu má proto stále smysl... Hledejte ji s námi!

 

Zdroj: YouTube.com