ET Mumie nalezena v Egypte

23.02.2012 22:31

 

Pohřben v tmavém rohu káhirském muzeu je mumie, které by mohly změnit svět a náš pohled na místo lidstva ve vesmíru. Stranou od politické otřesy na ulicích a stoupající nárůst z Muslimského bratrstva je mumifikovaný tvor z hvězd.Pohřben před tisíci lety s tělem Pharoah, malý, slabý vyhlížející stvoření je snadno rozpoznatelná na jakékoli dnešní vyšetřovatele UFO: tělo cizinec, mumifikovaného Grey.

 

Jaká tajemství se egyptské velekněží pohřbít své mrtvé se, když je poslal do posmrtného života na jejich cestě ke hvězdám? Drahé šperky, zlato, jídlo, osobní majetky zesnulého, včetně nejvíce oddaných otroků - a někdy i cizích - byly všechny uloženy v Dead podzemní archy věků.

Staří Egypťané byli umělci a pečlivé kronikáři historie. Oni zdobily stěny hrobek mocný se záznamem velkého osobního života a skutků, úspěchy. Malby na stěnách hrobky také u bohů pochopitelný něčí vztahy a významné příležitosti.

Zejména vztahy s Sky Gods a setkání mezi bohy a lidmi.

Záznamy cizích vztahů nachází v egyptských hrobkách

Slavné egyptologové jako nyní sesazeného ministra, starožitnosti Zahi Hawass, našel bizarní artefakty a rušivé hrobových obrazech a upínají se na trapné zjistí, s pevným víkem bezpečnosti. Případné netěsnosti, které se objevily o objevy se setkaly s popírání, výsměchu a někdy zahalených hrozeb.

Bývalý egyptský ministr starožitnosti Zahi Hawass

Egyptský ministr Starožitnosti, silné a prestižní místo, které dohlíží na ochranu a výzkumné činnosti každé historickém místě, které zahrnují starověké egyptské dynastie, je zodpovědný za to, že stát strážcem starověkých znalostí a co je dovoleno až na vnější svět.

Přesto, informace a fotky dělal to kolem falangy z mnoha vrstev egyptské zmatku.

Některé informace, že si našla cestu k veřejnosti byl malý význam s výjimkou výzkumných pracovníků na tajemný. Další informace, ale je potenciálně svět-měnící se, stejně jako obrazy cizinců, které zdobí některé hroby dávných egyptských králů.

Alien Grey v Údolí králů

 

V dolní části nástěnné malby slovy: cizinec Grey [svolením Egyptské muzeum]

Detailní záběr z hrobu části stěny s mimozemskou Grey [Courtesy Egyptského muzea]

Senzační objev mimozemské líčil starověkými egyptskými kronikáři umělce-není ojedinělý. Jiné takové nálezy byly zmiňoval se o výzkumné pracovníky pro více než 120 let. Jedná se o první, ale to, že byl propašoval ven rozdělení výzkumu archivu egyptské starožitnosti oddělení vládních orgánů v Káhiře.

Další příklady jsou prohlašoval, že je v britském muzeu Royal of Natural History. Pokud je to pravda, kurátor Londýn a personál nemluví.

Mumifikovaný Grey objevil v sarcophogus

Fotografické důkazy o mumií egyptských mumií uzavřena withing dávným sarcophogus a pohřben s Pharoah, byl odhalen výzkumníkem Davidem Innisem na forbiddenknowledge.com.

Innis píše v části :

"Co se chystáte vidět, je něco, co jste nikdy neslyšeli .... Co jste řekl, je, že když byl chlapec, krále Tutanchamona mumii objevil Howard Carter a jeho tým vrátil v roce 1920 zde byl pohřben, spolu s všechny vzácných zlatých artefaktů, dva batolete mumií. Jedním z těchto mumií je cizinec Grey! "

Krátký článek je doplněn fotografiemi údajně být na Pharoah a dvou malých zájmových mumií.

Foto série sarkofágu a dítě (nahoře), Grey (dole)

Rozšíření Greyova mumifikovaného hlavy

Fotografie údajné mimozemské nebalených mumie na výzkum tabulky na Káhirské univerzitě

Egyptská kultura byla posedlá vesmíru, souhvězdí Orion a planetu Mars. Možná, že to maminka a malba na stěnách hrobky odhalit proč.

zdroj  :  https://www.pakalertpress.com/2012/02/23/et-mummy-found-in-egypt/